Rezací nôž z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Masterpro 20 cm / čierny

Kód: BGMP-4313
Neohodnotené
Značka: Masterpro
€31,90 –68 %
Rezací nôž z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Masterpro 20 cm / čierny
€31,90 –68 % €9,90
Skladem (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Nôž na porciovanie Masterpro je vďaka svojej ostrej čepeli ideálny na filetovanie mäsa. Čepeľ je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu má nôž dlhšiu životnosť. Konštrukcia polypropylénovej rukoväte bola navrhnutá tak, aby vám poskytovala minimálne, ale maximálne pohodlie. Skvele padne do ruky a poskytuje dokonalé vyváženie hmotnosti pre väčšiu stabilitu pri krájaní. Čistenie je jednoduché, pretože sa dá umývať v umývačke riadu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Rezací nôž z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Masterpro 20 cm / čierny
Nôž na porciovanie Masterpro je vďaka svojej ostrej čepeli ideálny na filetovanie mäsa. Nôž je vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá mu poskytuje dlhšiu životnosť. Konštrukcia polypropylénovej rukoväte bola navrhnutá tak, aby vám poskytovala minimálny, ale maximálny komfort. Skvele padne do ruky a poskytuje dokonalé vyváženie hmotnosti pre väčšiu stabilitu pri krájaní. Čistenie je jednoduché, pretože sa dá umývať v umývačke riadu.

HR_PIC_BGMP-4313_3

Rozmery: 20 cm
Vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele pre odolnosť a dlhú životnosť
Veľmi ostrá čepeľ na ľahké krájanie a filetovanie mäsa
Ergonomicky tvarovaná rukoväť sa ľahko drží a ponúka plnú kontrolu nad nožom a rezom
Možno umývať v umývačke riadu
MasterPRO prináša do vašej kuchyne tie najprofesionálnejšie výrobky. Najinovatívnejšia kulinárska technológia, ktorá vám umožní rozvinúť vašu kreativitu a ponúknuť vašim hosťom jedinečné pokrmy s výsledkami, ktoré sa vyrovnajú najlepším kuchyniam.
Obsah balenia
Rezací nôž z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele Masterpro 20 cm / čierny

Dodatočné parametre

Kategória: Nerezové nože
Záruka: 24 měsíců
Hmotnosť: 0.3 kg
Farba: Čierna
Materiál: Nerezová oceľ
Stav: Nový
Výrobca: Masterpro

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: